פרסבורגר גבינה אוסטרי

12-01-2023 | ירון צחר

בצק פרסבורגר צרפתי קלאסי, במילוי גבינת מתוקה, בצק דק ופריך המכיל הרבה מילוי . הבצק קל להכנה ותמיד טעים וכל היופי במלאכת סגירת הבצק מעל המילוי בעזרת הרצועות זו מעל זו משמאל לימין.

מצרכים לשתי תבניות אינגליש קייק:
בצק השמרים:
150 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
50 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
רבע כוס חלב
1 ביצה מס' 3
1 כף מים
2 כוסות קמח
1 כף שמרים יבשים
1 ביצה טרופה, להברשה
למלית הגבינה:
500 גרם גבינה 5%
רבע כוס סוכר
2 ביצים מס' 3
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה:
לבצק:
מוסיפים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, אבקת הסוכר והמלח ומערבלים, עד לקבלת מרקם קרמי אחיד.
מוסיפים לקערה את החלב, הביצים והמים וממשיכים לערבל. מוסיפים לקערה גם את הקמח והשמרים ומערבלים, עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך יממה.

למילית הגבינה:
מוסיפים את מצרכי מילית הגבינה לקערה וטורפים במטריפה ידנית, עד קבלת מרקם אחיד.

הרכבת העוגה:
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן של 3040X ס"מ.
חורצים 10 פסים באורך 5 ס"מ לאורכו של מלבן הבצק, משני הצדדים לכיוון המרכז.
מזלפים קרם גבינה באמצע המלבן, וסוגרים את הבצק מעל המילוי תוך הידוק הרצועות זו מעל זו משמאל לימין.
מעבירים את העוגה לתבניות אינגליש קייק שהדפנות והתחתית הפנימיות של התבניות משומנות בשכבה דקה של שמן, ומתפיחים במשך כשעה בטמפרטורת החדר.
מברישים את העוגות בביצה.
מכניסים את התבניות לתנור חימום שחומם מראש לטמפרטורה של- 160 מעלות, ואופים במשך כ-40 דקות.

בתאבון………….

לבלוג של ירון צחר לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (2)

מאמרים מעניינים נוספים

ממולאים חגיגיים

ממולאים חגיגיים בסגנון סוכות, ירקות ממולאים באורז, עשבי תיבול ונגיעת…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוף ירושלמי בשכבות, בתנור

בימי שישי בערב, אמא הייתה מכינה לנו:״עוף ירושלמי״. הייתה מתפעלת…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק עוף נטול עוף

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עירית רוזנבלום מרק מושלם לחורף…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

אורז לבן עם עדשים כתומות

מנה קלילה, מזינה ומנחמת שמתבשלת בסיר אחד. אידאלית לימים עמוסים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

כבדי עוף ופטריות בגביעי תפוחי אדמה

האמת שזה רק נשמע מסובך, אבל זו מנה שכל כך…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת תפוחים בחושה ומדהימה

מתכון קל ונפלא לעוגת תפוחים עם מרקם רך ואוורירי של…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

סלט חצילים קלויים מבית אבא

  סלט החצילים הזה עובר אצלנו במשפחה מדור לדור עוד…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגת דבש ללא דבש

העוגה המושלמת שמככבת אצלנו בבית בכל חגי תשרי. החלק המפתיע…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

קוסקוס אמיתי בכמה דקות

      אצלנו בכיפור דואגים למנה שגם הילדים וגם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

טירמיסו דבש ומסקרפונה

טירמיסו דבש ומסקרפונה ללא אפייה וטעים בטירוף. זוהי עוגה חגיגית…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מאפינס גבינה, ירקות ועשבי תיבול

צום יום כיפור בפתח ומרגישים באוויר סוג של מתח… הכנות,…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

סמבוסק עיראקי לצאת הצום (בעבע בג'בן)

למתכון הזה יש פינה חמה אצלי בלב, הוא עובר אצלנו…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - פרסבורגר גבינה אוסטרי - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.