מצרכים
300 גרם טופו חתוך לקוביות
1.5 כוס ירקות טריים ירוקים או קפואים חתוכים (ברוקולי, קישוא, שעועית ירוקה וכו' – קיים לקט של ירקות ירוקים מוכן בסופר)
2 כפות אבקת מרק בצל
2 כפוץ מים חמימים (להמסת אבקת המרק)
כפית כמון
כף אורגנו קצוץ טרי או מיובש
כף שמן זית
החומרים למשרה:
3 כפות שמן זית
כפית פפריקה מתוקה
2 שיני שום מעוכות/ כף שום כתוש
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בו את הטופו במקרר, בכלי מכוסה, לשעתיים לפחות.
בקערה מערבבים את אבקת המרק ושאר התבלינים מוסיפים את המים מערבבים היטב. בתבנית מניחים את לקט הירקות עם ומעל שופכים את תכולת הקערה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך חצי שעה.
במקביל על מחבת עם מעט שמן זית נצרוב את קוביות הטופו היטב מכל הצדדים. כשהוא מתחיל לקבל צבע שזוף.
מוציאים את הירקות מהתנור ומפזרים את קוביות הטופו מעל ומערבבים בזהירות כדי לא למעוך את הירקות שהתרככו.
בתאבון
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה