מצרכים
לתערובת הקציצות (כ-25 בינוניות)
1/2 קג בשר טחון
1כף שמן קנולה
1 ביצה גדולה או 2 קטנות
1 בצל לבן בינוני קצוץ דק
1 קישוא גדול או 2 בינוניים מגורד במגרדת
1/3 צרור פטרוזיליה קצוץ דק דק
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
1/2 כוס פנקו (או פירורי לחם,או קמח מצה)
תבלינים: 1/2 כפית מלח,1/3כפית פלפל שחור גרוס, מעט שום גרוס
לטיגון: מחבת יציקה ושמן קנולה.
אופן ההכנה
לערבב וללוש ביד מספר דקות את הבשר, הירק והתבלינים.
ליצור קציצות שטוחות.
להכניס בעדינות למחבת עם השמן (אש בינונית).
לטגן בצד אחד עד שמשחים, לבדוק, להפוך לצד השני.
להוציא את הקציצות ולשים על נייר סופג או על רשת טיגון.
להגיש חם או קר, עם פיתה טחינה וסלט ירקות,או עם עמבה או חומוס או לימון
ושיהיה לכם ב..ת..א..ב..ו..ן
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
לאה קדרון
16.08.2024
תודה🌹🖐️
מילכה דיין
17.08.2024
לאה יקרה🌷
שמחה, שהצצת במתכון הקציצות.
מקווה,שיהיה לך טעים😋
מוזמנת להכנס לבלוג שלי ולהנות משלל מתכונים וסיפורים נוספים…
http://www.meshubaha.com