קרמשניט בקלי קלות

24-03-2024 | ירון צחר

הקינוח הכי טעים, בגרסה מהירה וקלה במיוחד בשבילכם, מתכון מנצח לקרמשניט שלא תוכלו להפסיק לאכול!

מצרכים:

1 חבילת בצק עלים
אבקת סוכר
לקרם פטיסייר:
4 חלמונים גודל M
½ כוס סוכר
½2 כפות קורנפלור
½ כפית תמצית וניל
500 מ"ל חלב

אופן ההכנה:

פותחים את הבצק על משטח העבודה .
חותכים את הבצק לריבועים בגודל שתבחרו . מניחים את ריבועי בצק העלים על תבנית אפייה, שתחתית התבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים על הבצק סוכר ומעל הבצק מניחים שוב נייר האפייה.
מכניסים את התבנית עם בצק העלים לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של 160מעלות, ואופים במשך כ-20 דקות. יש לאחר 15 דקות יש לבדוק באם הבצק קיבל גוון זהוב.
מוציאים את עלי בצק הקרמשניט האפויים מהתנור ומעבירים לקירור בטמפ' החדר.
לקרם פטיסייר
מוסיפים לסיר קטן את החלמונים, הסוכר, הווניל והקורנפלור, וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לסיר את החלב, וטורפים עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד.
מניחים את הסיר על להבה בינונית, ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהקרם מקבל מרקם סמיך ומבעבע. ממשיכים לבשל את הקרם במשך דקה נוספת, ומסירים את הסיר מהכיריים.
במידה ונוצרו בקרם גושים, מעבירים את הקרם דרך מסננת צפופה לפני שמצננים אותו.
בעזרת לקקן, מעבירים את הקרם מהסיר לקערה. ולאחר שהקרם הצטנן מעט, עוטפים עם ניילון נצמד את פני הקערה, ומכניסים את הקרם לקירור.
הרכבת העוגה:
מוסיפים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק. מזלפים את הקרם מעל עלה הבצק האפוי באופן שווה, ויוצרים 3 שכבות. מפדרים אבקת סוכר ושומרים במקרר.
לפני ההגשה מפזרים על פני העוגה אבקת סוכר.

בתאבון…

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ירון צחר לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, עוגות וקינוחים,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

ממולאים חגיגיים

ממולאים חגיגיים בסגנון סוכות, ירקות ממולאים באורז, עשבי תיבול ונגיעת…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוף ירושלמי בשכבות, בתנור

בימי שישי בערב, אמא הייתה מכינה לנו:״עוף ירושלמי״. הייתה מתפעלת…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק עוף נטול עוף

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עירית רוזנבלום מרק מושלם לחורף…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

אורז לבן עם עדשים כתומות

מנה קלילה, מזינה ומנחמת שמתבשלת בסיר אחד. אידאלית לימים עמוסים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

כבדי עוף ופטריות בגביעי תפוחי אדמה

האמת שזה רק נשמע מסובך, אבל זו מנה שכל כך…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת תפוחים בחושה ומדהימה

מתכון קל ונפלא לעוגת תפוחים עם מרקם רך ואוורירי של…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

סלט חצילים קלויים מבית אבא

  סלט החצילים הזה עובר אצלנו במשפחה מדור לדור עוד…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגת דבש ללא דבש

העוגה המושלמת שמככבת אצלנו בבית בכל חגי תשרי. החלק המפתיע…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

קוסקוס אמיתי בכמה דקות

      אצלנו בכיפור דואגים למנה שגם הילדים וגם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

טירמיסו דבש ומסקרפונה

טירמיסו דבש ומסקרפונה ללא אפייה וטעים בטירוף. זוהי עוגה חגיגית…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מאפינס גבינה, ירקות ועשבי תיבול

צום יום כיפור בפתח ומרגישים באוויר סוג של מתח… הכנות,…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

סמבוסק עיראקי לצאת הצום (בעבע בג'בן)

למתכון הזה יש פינה חמה אצלי בלב, הוא עובר אצלנו…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - קרמשניט בקלי קלות - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.