מצרכים:
5 סלקים בינוניים מבושלים (משקית ואקום)
2 כפות מיץ לימון
כף שמן זית
כף חומץ בלסמי
קמצוץ מלח גס
קמצוץ פלפל שחור (רצוי טחון גס)
1 כוס עלי רוקט
2-3 כפות גבינה בולגרית מפוררת (רצוי רכה) או פירורי גבינה כחולה
כרבע כוס אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה:
פורסים את הסלקים לפרוסות דקות דקות בעזרת סכין או מנדולינה למי שיש ומסדרים בצלחת גדולה שטוחה בצורה מעגלית
לפני ההגשה – מפזרים מעל באופן שווה מיץ לימון, שמן זית, חומץ בלסמי, מלח גס, פלפל שחור, עלי רוקט, גבינה בולגרית/ כחולה (רוקפור) ואגוזי מלך קצוצים. מי שאוהב יכול לפזר בנוסף גם מעט פרמז'ן – מוסיף לטעם.
—
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה