מצרכים (לכוס אחת)
-
1 כף אבקת חלבון בטעם שוקולד (או וניל עם כף קקאו)
-
½ כוס אספרסו מצונן (או קפה חזק מצונן)
-
½ כוס חלב שקדים / חלב דל שומן
-
(אופציונלי) ½ בננה קפואה
-
½ כוס קוביות קרח
-
(אופציונלי) 1 כפית חמאת בוטנים טבעית
אופן ההכנה
-
מכניסים את כל המצרכים לבלנדר.
-
טוחנים עד למרקם חלק וקרמי.
-
מגישים בכוס גבוהה, אפשר לפזר מעט קקאו מעל.
טיפ: אם רוצים מתיקות עדינה בלי סוכר – להוסיף חצי תמר מגולען או כמה טיפות סטיביה.
טיפ נוסף: אנחנו אוהבים בשבת בבוקר להכין את השייק ולהוסיף לו מעט אייריש קרים למי שאוהב מעט אלכוהול.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה