השניצל המושלם

18-08-2025 | ניצן פוגל

אחד המאכלים המנחמים שקיימים! מדובר באהבה חוצה גילים ומגדרים, אין אחד שלא אוהב שניצל, אבל לצערנו יש שלא יודעים להכין אותו כמו שצריך. לכל אחד יש את הגרסה שלו לשניצל המושלם. זו הגרסה שלי. לא להאמין שהוא בכלל מאכל מהמטבח האוסטרי, לגמרי הוא יכול לקבל את התואר "המאכל הלאומי" מרוב שהוא מככב בכל בית ישראלי.

מצרכים:

1 ק"ג חזה עוף משוטח לשניצל

ניתן להכין את אותו מתכון בגרסה הוינאית ולהמיר את העוף לבקר – יש לבקש מהקצב 1 ק"ג שניצל בקר
בלילה
1 ביצה
1 כף מיונז
1 כף ממרח חרדל
1/2 כפית שום כתוש
תערובת פירורי לחם
2 כוסות פירורי לחם
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית מלח דק

אופן ההכנה:

מערבבים את מרכיבי תערובת הבלילה בקערה גדולה ומשרים בה את חזה העוף לפחות חצי שעה.
מערבבים את מרכיבי תערובת פירורי הלחם בקערה.
כדי שיצא שניצל מושלם – שמים נתח חזה עוף בתוך תערובת פירורי הלחם ומהדקים אותם היטב לחזה העוף בעזרת שורש כף היד. כך גם פירורי הלחם לא נופלים ממנו בטיגון.
מחממים שמן לטיגון עמוק ורק כשהוא חם מכניסים את השניצלים.
כשהשניצל מוכן מעבירים אותו לרשת טיגון כדי לשמור על הקריספיות (לא לנייר סופג).

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, עוף ובשר,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - השניצל המושלם - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.