מצרכים:
1 ק"ג חזה עוף משוטח לשניצל
ניתן להכין את אותו מתכון בגרסה הוינאית ולהמיר את העוף לבקר – יש לבקש מהקצב 1 ק"ג שניצל בקר
בלילה
1 ביצה
1 כף מיונז
1 כף ממרח חרדל
1/2 כפית שום כתוש
תערובת פירורי לחם
2 כוסות פירורי לחם
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית מלח דק
אופן ההכנה:
מערבבים את מרכיבי תערובת הבלילה בקערה גדולה ומשרים בה את חזה העוף לפחות חצי שעה.
מערבבים את מרכיבי תערובת פירורי הלחם בקערה.
כדי שיצא שניצל מושלם – שמים נתח חזה עוף בתוך תערובת פירורי הלחם ומהדקים אותם היטב לחזה העוף בעזרת שורש כף היד. כך גם פירורי הלחם לא נופלים ממנו בטיגון.
מחממים שמן לטיגון עמוק ורק כשהוא חם מכניסים את השניצלים.
כשהשניצל מוכן מעבירים אותו לרשת טיגון כדי לשמור על הקריספיות (לא לנייר סופג).
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה