מצרכים:
2 שמנת מתוקה להקצפה
3 כפות סוכר לבן
פרוסות שקדים (ניתן לרכוש בסופר)
חבילה של נשיקות מרנג (ניתן לרכוש בסופר)
כפית גדושה נס קפה.
אופן ההכנה:
מפוררים את הנשיקות, 2/3 שמים בתחתית של התבנית.
מקציפים את השמנת עם הסוכר עד שנהיית קצפת יציבה,

מחממים מחבת וקולים קצת את השקדים,

ממיסים בקצת מים רותחים את הנס קפה, ומוסיפים את הקפה, 1/3 נשיקות המפוררות שנשארו, ואת השקדים,
מערבבים הכל יחד ושופכים מעל הנשיקות בתבנית ושמים להקפאה.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן

אושרה רוזנצוייג
02.11.2023
נראה סוף שומרת לי
אורה קורנבלום
14.06.2024
אשמח אם תצייני כמויות, למשל של הנשיקות או שמנת מתוקה.
תודה