סופגניות אשל ב 5 דקות הכנה

03-12-2023 | ניצן פוגל

 

קסם של סופגניות בשלושה מצרכים בלבד! אין ביצים, אין צורך להתפיח, לרדד וכל הבלגן. המתכון הכי קל לסופגניות, לא מאמינים? אתם חייבים להכין ולראות את הקסם בעצמכם.
לא יאמן שיוצאות כאלה סופגניות רכות וטעימות שאי אפשר להפסיק לנשנש.
עדיף שתכפילו כמויות כי זה מתחסל כל כך מהר שתצטערו שלא הכנתם יותר.

מתאים ל- 18 סופגניות קטנות כמו בתמונה

מרכיבים:

140 ג' קמח (כוס)
כפית א. אפייה
200 ג' אשל (גביע)
40 ג' סוכר (2 כפות)

סוכר לבן/ חום על צלחת לציפוי אחרי טיגון.

 

הכנות:

1. לערבב את הקמח אשל והא. אפייה, למלא שקית זילוף ולהזליף לשמן החם, ברגע שמתחילים להזליף את הקצה לגזור עם מספריים.

2. לטגן עד שמזהיב מידי פעם לערבב, ברגע שמזהיב להוציא לנייר סופג.

3. להמתין 10 – 20 שניות ולצפות את הסופגניות עם סוכר.

כדאי לדעת ש…
הסופגניות לא מתוקות בכלל אפילו שיש 2 כפות סוכר בבצק, הסוכר בציפוי מאזן את המתיקות מי שמוותר על הציפוי בסוכר כדאי להגיש עם מייפל, ריבה או שוקולד, אפשרות נוספת להכפיל את כמות הסוכר בבצק.
הכנה מראש, סופגניות לא מכינים מראש הן הכי טעימות ברגע שהן מוכנות, מה שיפה בסופגניות האלה שאפשר להכין ברגע האחרון זה לוקח בסך הכל כמה דקות. בכל זאת הכנה מראש של כמה שעות / יום מראש תחממו לפני ההגשה.
להכנה ללא שקית זילוף תשתמשו בכפית כדאי לטבול בשמן לפני ותעזרו בכפית נוספת כדי לזרוק לשמן.

שיהיה חג חנוכה שמח מלא באור ובשורות טובות.

בהצלחה.

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

שייך לקטגוריה: חנוכה, לחמים ומאפים, מתכונים,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (2)

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - סופגניות אשל ב 5 דקות הכנה - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.