מצרכים:
250 גרם טופו (ניתן בטעם טבעי/ בזיליקום)
לרוטב:
3 כפות רוטב סויה
5 כפות טריאקי
כף סילאן
מעט מלח גס
הוראות הכנה:
- יש לערבב בקערה את כל מרכיבי הרוטב.
- לחתוך את הטופו לקוביות גדולות.
- להשרות את הקוביות ברוטב למשך שעה לפחות.
- לאחר מכן יש לשפד על שיפוד עם ירקות שונים כל אחד לפי טעמו (המלצה אישית שלי – עגבניות שרי ובצלצלי שאלוט).
- יש להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות (אין צורך בטורבו) לזמן של 20-30 דקות עד שתראו שקוביות הטופו משחימות.
- ניתן להגיש עם אורז לבן/ תפוחי אדמה בתנור.
—
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה