החומרים הדרושים:
1 בצל קצוץ.
1 סלק עלים (מנגולד) ירוק נקי ושטוף היטב. (יש להפריד את העלים מהגבעולים).
או עלי תרד
5 (חמסה) שיני שום פרוס לפרוסות.
2-3 כפות שמן זית.
ביצים (1-2 ביצה לכל סועד)
קורט מלח, קורט פלפל שחור גרוס
1/2 גליל גבינת עיזים (פרומעז 9%), או חמד או כל מלוחה, שאוהבים.
אופן ההכנה:
מטגנים בצל בשמן זית עד להזהבה
מוסיפים את שיני השום
מוסיפים את עלי הסלק / התרד הנקיים והחתוכים דק ומטגנים עד שיתרככו.
שוברים ביצה, בודקים ושמים במחבת.
מוסיפים מעט פלפל שחור גרוס.
מוסיפים עיגולי גבינת עיזים, או קוביות גבינה מלוחה, עד שתימס.
מוציאים, לפי טעם כשהביצה מוכנה.
(ניתן להוסיף עלים נוספים, כרשה ו/או קישואים…)
ב…ת…א…ב…ו…ן!
לאתר הבלוגים של מילכה דיין לחצו כאן
—
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
אורלי עובדיה
28.12.2023
נראה מאוד טעים אנסה את המתכון ואעדכן
מילכה דיין
28.12.2023
בשמחה… מכל ה❤️
באמת ארוחה כיפית, טעימה, משביעה וקלה להכנה.
בתיאבון😋
הקישור לבלוג :
http://www.meshubaha.com
Hana & Gabi Karny
28.12.2023
תודה רבה, אהבתי את הרעיון של השקשוקה הירוקה. חנה קרני – 12.28.2023
בתיה דיאמנט
17.05.2024
נראה מעולה! אנסה זאת היום!
מילכה דיין
18.05.2024
בהצלחה בתיה
אחד המתכונים, הכי פופולריים אצלנו בבית.
טיפונת הכנה ויוצאת מנה טעימה, בריאה ומשביעה.
( אני אישית מעדיפה אותה על השקשוקה האדומה).
מוזמנת להציץ בבלוג המתכונים והסיפורים שלי:
http://www.meshubaha.com
תיקי
27.06.2024
נישמע טעים אנסה אלופה