פלפלים ממולאים בעגבניות, גבינות וזיתים

26-05-2024 | ניצן פוגל

 

ששומעים על מנת ממולאים, ישר חושבים על ארוחה בשרית, אבל מה אם הייתם יכולים לאכול פלפל ממולא חלבי, כזה שלא יכביד גם כארוחת ערב באמצע שבוע ועדיין יספק את אותה תחושת שובע? ממליצה לכם לנסות עוד מנה חמה ומנחמת שמתאימה בול גם לחג שבועות. תנסו ולא תתאכזבו.

מצרכים:

8 פלפלים

8 עגבניות רכות קלופות או 1 קופסת שימורים עגבניות קלופות

300 גרם פירורי לחם

50 גרם זיתים מגולענים קצוצים

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

200 גרם גבינת צפתית מגוררת

2 כפות גבינה צהובה מגורדת

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם.

 

אופן ההכנה:

קוצצים את העגבניות, מערבבים חצי מכמות העגבניות עם הפירורים, הזיתים, הפטרוזיליה והגבינות.

מוסיפים את 2 כפות שמן זית והתבלינים.

קוטמים את ראשי הפלפלים, מנקים ושוטפים ואז מתחילים למלא כל פלפל במלית. שמים בתחתית התבנית את יתר העגבניות הקצוצות, 2 כפות שמן זית והתבלינים, מערבבים היטב ומניחים מעל את הפלפלים הממולאים.

מכניסים את התבנית המכוסה לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך שעה, מורידים את רדיד האלומיניום ונותנים לתבנית להיות עוד 15 דקות בתנור להשחמה.

בתאבון ובהצלחה.

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, שבועות, תוספות,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - פלפלים ממולאים בעגבניות, גבינות וזיתים - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.