סלט חם עם חלומי ופטריות מוקפצות

05-01-2025 | ניצן פוגל

מתכון מושלם וחגיגי לכל אוהבי הסלט שסובלים מקור! לרגע תתבלבלו ותחשבו שהגעתם לבית קפה. בחורף אנו לרוב נעדיף אוכל חם ובטבעיות בלי לשים לב, אנו זונחים בצד את קערות הסלט העשירות והבריאות ואוכלים בעיקר פחמימות כדי להתחמם כי המחשבה לאכול משהו קר פשוט לא מסתדרת לרובנו בראש. המתכון הזה מושלם לארוחת ערב אישית אבל גם לככב במרכז השולחן באירוח חלבי. תנסו ותעדכנו איך יצא לכם, מבטיחה שלא תתאכזבו.

מצרכים:

1 חבילת חסה
1 בצל סגול קטן
חופן בזיליקום
3 עגבניות (או חופן עגבניות שרי חתוכות לחצי)
100 גרם גבינת חלומי
1 חבילת פטריות שמפיניון
3 כפות טריאקי
רבע כפית צ'ילי חריף
מלח ופלפל לפי טעם
0.5 לימון

ניתן להוסיף לסלט כל ירק שאוהבים, כגון אבוקדו, כרוב, עלי בייבי ועוד…

הוראות הכנה:

לשטוף היטב את עלי החסה, לחתוך לחתיכות גסות ולשים בקערה גדולה, לקצוץ דק חופן של בזיליקום ולהוסיף לסלט, לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף (זה הזמן להוסיף ירקות אהובים לסלט).

לחתוך את גבינת החלומי לקוביות ולהקפיץ במחבת פסים ללא שמן,

לטגן באותה המחבת פטריות גסות להוסיף את רוטב הטריאקי, המלח והפלפל, הצ'ילי החריף והלימון ולערבב במחבת הכל יחד.

לחתוך את את הבצל לטבעות דקות, לפזר מעל הסלט ואז לשפוך את החלומי והפטריות עם הרוטב מעל קערת הסלט שחתכנו, לערבב היטב ולהתענג על כל ביס.

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - סלט חם עם חלומי ופטריות מוקפצות - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.