החומרים הדרושים:
טורטיות, שאוהבים, הגדולות מקוטר המחבת (1-2 לאדם).
(לסוכרתיים יש להשתמש בטורטיות מקמח כוסמין מלא)
טיפת שמן זית לשימון המחבת.
ביצים (1-2 לאדם).
גבינה צהובה.
גבינה מלוחה/ גבינת עזים או מה שיש ואוהבים.
תוספות: עגבניות,זיתים,בצל,פטריות,פסטו
קורט מלח ופלפל ( לחביתה)
אופן ההכנה:
מחממים מחבת מוברשת עם שמן זית, על אש בינונית,
טורפים ביצה או שתיים (כמו לחביתה) ושופכים על המחבת
בוזקים מלח ופלפל שחור.(או פפריקה,אורגנו-מה שאוהבים)
מחכים,שהחביתה תהיה בקצוות כבר מוכנה והמרכז עדיין לח ומניחים את הטורטייה מעל ומהדקים.
לאחר דקה נוספת, הופכים כשהטורטייה על המחבת מחבקת את החביתה,שבפנים.
מוסיפים גבינה צהובה, פסטו, קוביות גבינה מלוחה, עגבניות שרי חתוכות,זיתים… מה שאוהבים
מנמיכים את האש לקטנה לדקה נוספת…
בודקים שהטורטייה יבשה וקריספית… וגם בשוליים…
מוציאים לצלחת נאה-והארוחה מוכנה.
סלט ירקות… ולהנות
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
פרסם תגובה