מצרכים למתכון
הלחמנייה – 2 יחידות
או פרוסות לחם מרובעות – 2 יח'
מיונז – 2 כפיות
קטשופ – 2 כפיות
רוטב צ`ילי מתוק – 2 כפיות
חרדל – 2 כפיות (חלק או גרגירים)
פסטו – 2 כפיות
פסטרמה על גחלים – 3 פרוסות
-או כל סוג אחר של פסטרמה
סלמי ים תיכוני – 3 פרוסות
-או כל סוג אחר של נקניק
רוטב שום – למרוח מעל הלחם בטוסטר – מוסיף קריספיות וטעם לטוסט.
אופן הכנת המתכון
למרוח על כל לחמנייה כפית מכל ממרח/רוטב. לדאוג למרוח על כל שטח הלחמנייה.
להניח 3 פרוסות פסטרמה ו- 3 פרוסות נקניק, לדחוס אותן ולסגור לסנדוויץ`.
להניח בטוסטר עם נייר אפייה למשך כ- 4-6 דקות או עד שמתקבל טוסט נקניק ופסטרמה מושלם!
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה