מצרכים ל- 24 קציצות בינוניות
1 בצל בינוני
2 קופסה טונה
חתיכת סלמון לשדרוג (לא חובה)
1 קישוא מגורד
1 תפו"א מגורד וסחוט מנוזליו
1 גזר מגורד דק
1/2 כוס קמח רגיל, או כוסמין, או שקדים , או פירורי לחם
2 כפות קוואקר
1 כף שמן זית
2 ביצים
עלים בצל ירוק סלרי
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים ויוצרים קציצות.
מניחים במרווחים על נייר אפיה, מוברש בשמן זית.
אופים בתנור, בטמפ׳ של 180 מעלות, עד שמזהיב.
מחכים עד שמתקרר מעט ואז מוציאים מהתבנית.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה