פרוזן ביתי זה הכי שווה, זה גם סופר פשוט מסתבר וגם הרבה הרבה יותר בריא. כי כמו תמיד אני שולטת במרכיבים ובעיקר בסוכר שאני משתדלת תמיד להמעיט בו או להוציא בכלל מהמתכון במיוחד שבשנים האחרונות נעלמו מרבית דוכני הפרוזן יוגורט.
מצרכים:
250 מ"ל יוגורט 1.7% חלק אם רוצים יותר חלבון משתמשים בפרו
1 כוס פירות קפואים (כל אחד לפי טעמו)
1/4 כוס פקאנים סינים (או כל סוג אחר של אגוזים)
2 כפות חלב 3%
הוראות הכנה:
שמים במג'ימיקס את הפירות קפואים, חלב, פרוזן יוגורט ואגוזים.
מפעילים את המג'ימיקס בפולסים קצרים עד שזה מגיע למרקם של פרוזן יוגורט.
מידי פעם עוצרים ומערבבים עם לקקן.
מעבירים לקופסת קלקר ומעבירים לפריזר ל-24 דעות.
הערות
אפשר להשתמש באיזה פירות קפואים שאוהבים – רעיונות נוספים לשילובים נוספים: מנגו אננס, תותים ואוכמניות, מנגו מלון תמר.
אם אתם אוהבים את היוגורט שלכם יותר מתקוק, אתם יכולים להוסיף כף או שתיים של מייפל טבעי ליוגורט או להשתמש ביוגורט וניל במתיקות מעודנת.
אם אתם רוצים להפוך את כל הסיפור לטבעוני, המירו את היוגורט והחלב לגרסה טבעונית/צמחית
————
הירשמו לניוזלטרשל “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמהלחצו כאן
פרסם תגובה