כריך גבינת קממבר ואגסים מקורמלים

20-07-2024 | ניצן פוגל

כריך הישר מבית קפה בפריז, מהיר הכנה ומענג בזכות גבינת הקממבר, אחת הגבינות הצרפתיות המפורסמות בעולם, בעלת טעם עשיר, עמוק ופיקנטי עם מרקם נימוח במיוחד. ההשראה והחשק להכנת הכריך הגיעה בזכות צפייה בסדרה "אמילי בפריז". ביס מהכריך והתמלאתי געגוע ליעד שטרם ביקרתי בו. תנסו ועדכנו איך יצא לכם. בון אפטיט.

המצרכים

(מתאים ל-2 כריכים)
50 גרם חמאה
3 כפות סוכר
1 גבעול עם עלי תימין
2 אגסים פרוסים
1 בגט טרי / לחם מחמצת
100 גרם גבינת קממבר
חופן עלי רוקט

אופן ההכנה:

במחבת מחממים יחד את החמאה, הסוכר ואת גבעול התימין. מנמיכים את האש ומוסיפים את פרוסות האגסים, מערבבים עד לקרמול. מחלקים את הבגט לשני חצאים, פורסים בעזרת סכין פתח לכריך,  משמנים את הבגט במעט שמן זית וקולים קלות. חותכים פרוסות קממבר ומניחים בתוך הבגט, מעל שמים את האגס המקורמל, עלי רוקט ומחממים מעט את הכריך לפני האכילה (יש לחמם בתנור ולא במיקרו על מנת לשמור על הקריספיות של הבגט והמסת הגבינה).

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

שייך לקטגוריה: כריכים, לחמים ומאפים, מתכונים,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (4)

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - כריך גבינת קממבר ואגסים מקורמלים - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.