כריך גבינת קממבר ואגסים מקורמלים

20-07-2024 | ניצן פוגל

כריך הישר מבית קפה בפריז, מהיר הכנה ומענג בזכות גבינת הקממבר, אחת הגבינות הצרפתיות המפורסמות בעולם, בעלת טעם עשיר, עמוק ופיקנטי עם מרקם נימוח במיוחד. ההשראה והחשק להכנת הכריך הגיעה בזכות צפייה בסדרה "אמילי בפריז". ביס מהכריך והתמלאתי געגוע ליעד שטרם ביקרתי בו. תנסו ועדכנו איך יצא לכם. בון אפטיט.

המצרכים

(מתאים ל-2 כריכים)
50 גרם חמאה
3 כפות סוכר
1 גבעול עם עלי תימין
2 אגסים פרוסים
1 בגט טרי / לחם מחמצת
100 גרם גבינת קממבר
חופן עלי רוקט

אופן ההכנה:

במחבת מחממים יחד את החמאה, הסוכר ואת גבעול התימין. מנמיכים את האש ומוסיפים את פרוסות האגסים, מערבבים עד לקרמול. מחלקים את הבגט לשני חצאים, פורסים בעזרת סכין פתח לכריך,  משמנים את הבגט במעט שמן זית וקולים קלות. חותכים פרוסות קממבר ומניחים בתוך הבגט, מעל שמים את האגס המקורמל, עלי רוקט ומחממים מעט את הכריך לפני האכילה (יש לחמם בתנור ולא במיקרו על מנת לשמור על הקריספיות של הבגט והמסת הגבינה).

————

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

שייך לקטגוריה: כריכים, לחמים ומאפים, מתכונים,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (4)

מאמרים מעניינים נוספים

סלט קייצי מוקפץ

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת מרים ואנה. לא כל אחד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

פרוזן אפרסק-מנגו-נענע

הימים חמים, השמש בשיאה, וזה הזמן להצטנן עם משקה צבעוני,…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט תרד עם גבינת עיזים ופירות קיץ

את הסלט הקייצי הזה אני מכינה בשבת בבוקר כי הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שייק חלבון קפה שוקולד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת רוחמה יעקבי, המתכון הזה נולד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

שייק פירות טעים להכנה ביתית

מי לא אוהב לשתות שייק פירות ביום קיץ חם? הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ארוחה זוגית: בולונז בדלורית

  מה מבשלים היום? שיהיה טעים, קל להכנה, מחמם, משביע…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קינוחי כוסות חגיגיים

נמאס לכם לאפות עוגות? קינוחי כוסות הם פתרון אלגנטי, מהיר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פאי פירות קיץ

טארט מתוק ואלגנטי על בסיס בצק פריך, מילוי קרמי ומניפת…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת גבינה על ביסקוויטים

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עמליה פלד. זה מתכון לעוגת…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סופלה שוקולד ללא תוספת סוכר

      קבלו מתכון פשוט ומהיר של סופלה שוקולד…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

משקה סנגרייה קרה לקיץ

מתכוננים לארוחת ערב חגיגית וכבר לא יודעים איך להרשים את…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - כריך גבינת קממבר ואגסים מקורמלים - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.