רכיבים
כוס (250 גרם) אגוזי לוז
300 גרם שוקולד חלב (3 חפיסות)
אופן ההכנה:
אפשר לרכוש אגוזי לוז קלויים (בלי מלח…) ומקולפים או לקנות אגוזים לא קלויים ולקלות בתנור הביתי – 180 מעלות…כמה דקות ויש לכם אגוזים קלויים. את הקליפות מסירים בעזרת פן (הקליפות מתעופפות) או בעזרת מגבת.
שמים את האגוזים בבלנדר (כל בלנדר מתאים, אבל ככל שהוא יותר חזק כך יתקבל מרקם קרמי יותר). זה לוקח כמה דקות. בהתחלה האגוזים הופכים לפירורים ולאט לאט הופכים למשחה חלקה. אם הבלנדר שלכם חלש – תוסיפו 1-2 כפות שמן.
את השוקולד ממיסים במיקרוגל בכמה פולסים ומוסיפים לבלנדר.
מעבירים למיכל ושומרים בטמפרטורת חדר או במקרר (במקרר הממרח מתקשה קצת).
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה