סושי טורטייה לאירוח מושלם

09-10-2025 | ניצן פוגל

לארח מעולם לא היה פשוט יותר. המגש הזה הוא הפתרון המושלם לאירוח ספונטני בחגים, ימי הולדת או סתם לארוחת שבת בבוקר. תמיד יש לי בבית חבילת טורטיות וסוג המילוי משתנה בהתאם למה שיש לי בבית. ההמלצה שלי היא לשני סוגים שבעיני הכי טעימים. הסיבה שאני קוראת לזה "סושי" זה בגלל צורת ההגשה שמדמה הגשה של רול סושי במסעדה.

מצרכים

חבילת טורטיות 25 ס"מ (ככל שהקוטר גדול יותר כך כמות ה"סושי" מכל טורטייה תגדל)
סושי סלמון וגבינת שמנת
גבינת שמנת 250 גרם לפי טעמכם (שום שמיר/ כמהין/ טעם טבעי)
100 גרם סלמון מעושן
עלי בייבי
עלי חסה
סושי סביח
ממרח חומוס
פרוסות חצילים מטוגנות/ אפויות (מחציל אחד בינוני)
3 ביצים קשות
סחוג (למי שאוהב)

אופן ההכנה


עושים לפני את כל עבודות ההכנה למגש האירוח שלכם, מבשלים את הביצים, קולים או אופים את פרוסות החציל. אני נוהגת להכין מגש חצי חצי, אבל לגמרי אפשר להכין מגש אחד שלם באיזה טעם שרוצים.

מניחים טורטייה על משטח עבודה, מורחים את הטורטייה בגבינת שמנת/ חומוס ומתחילים לבנות את התוספות מעל. שימו לב שהסלמון המעושן מגיע כפרוסות גדולות, אני חותכת אותן לרצועות דקות כדי שיספיק לי לכל הטורטיות. מניחים את הירק ואז מגלגלים את הטורטייה תוך שמהדקים אותה היטב לאורך כל הגלגול.
חותכים במרווחים של שני ס"מ לכל האורך ומניחים אותה על מגש שהחלק העליון זה החלק החתוך (שיראו את המילוי). חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.

כמובן שניתן לשדרג עם ממרחים מיוחדים כגון פסטו, טפנד זיתים ועוד. רצוי להכין את זה בסמוך לאירוח, כי ברגע שתשימו את המגש במקרר כל הטורטיות יתרככו ויאבדו את המרקם שלהן.
בהצלחה.

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

ממולאים חגיגיים

ממולאים חגיגיים בסגנון סוכות, ירקות ממולאים באורז, עשבי תיבול ונגיעת…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוף ירושלמי בשכבות, בתנור

בימי שישי בערב, אמא הייתה מכינה לנו:״עוף ירושלמי״. הייתה מתפעלת…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק עוף נטול עוף

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עירית רוזנבלום מרק מושלם לחורף…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

אורז לבן עם עדשים כתומות

מנה קלילה, מזינה ומנחמת שמתבשלת בסיר אחד. אידאלית לימים עמוסים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

כבדי עוף ופטריות בגביעי תפוחי אדמה

האמת שזה רק נשמע מסובך, אבל זו מנה שכל כך…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת תפוחים בחושה ומדהימה

מתכון קל ונפלא לעוגת תפוחים עם מרקם רך ואוורירי של…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

סלט חצילים קלויים מבית אבא

  סלט החצילים הזה עובר אצלנו במשפחה מדור לדור עוד…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגת דבש ללא דבש

העוגה המושלמת שמככבת אצלנו בבית בכל חגי תשרי. החלק המפתיע…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

קוסקוס אמיתי בכמה דקות

      אצלנו בכיפור דואגים למנה שגם הילדים וגם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

טירמיסו דבש ומסקרפונה

טירמיסו דבש ומסקרפונה ללא אפייה וטעים בטירוף. זוהי עוגה חגיגית…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מאפינס גבינה, ירקות ועשבי תיבול

צום יום כיפור בפתח ומרגישים באוויר סוג של מתח… הכנות,…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

סמבוסק עיראקי לצאת הצום (בעבע בג'בן)

למתכון הזה יש פינה חמה אצלי בלב, הוא עובר אצלנו…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - סושי טורטייה לאירוח מושלם - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.