סושי טורטייה לאירוח מושלם

09-10-2025 | ניצן פוגל

לארח מעולם לא היה פשוט יותר. המגש הזה הוא הפתרון המושלם לאירוח ספונטני בחגים, ימי הולדת או סתם לארוחת שבת בבוקר. תמיד יש לי בבית חבילת טורטיות וסוג המילוי משתנה בהתאם למה שיש לי בבית. ההמלצה שלי היא לשני סוגים שבעיני הכי טעימים. הסיבה שאני קוראת לזה "סושי" זה בגלל צורת ההגשה שמדמה הגשה של רול סושי במסעדה.

מצרכים

חבילת טורטיות 25 ס"מ (ככל שהקוטר גדול יותר כך כמות ה"סושי" מכל טורטייה תגדל)
סושי סלמון וגבינת שמנת
גבינת שמנת 250 גרם לפי טעמכם (שום שמיר/ כמהין/ טעם טבעי)
100 גרם סלמון מעושן
עלי בייבי
עלי חסה
סושי סביח
ממרח חומוס
פרוסות חצילים מטוגנות/ אפויות (מחציל אחד בינוני)
3 ביצים קשות
סחוג (למי שאוהב)

אופן ההכנה


עושים לפני את כל עבודות ההכנה למגש האירוח שלכם, מבשלים את הביצים, קולים או אופים את פרוסות החציל. אני נוהגת להכין מגש חצי חצי, אבל לגמרי אפשר להכין מגש אחד שלם באיזה טעם שרוצים.

מניחים טורטייה על משטח עבודה, מורחים את הטורטייה בגבינת שמנת/ חומוס ומתחילים לבנות את התוספות מעל. שימו לב שהסלמון המעושן מגיע כפרוסות גדולות, אני חותכת אותן לרצועות דקות כדי שיספיק לי לכל הטורטיות. מניחים את הירק ואז מגלגלים את הטורטייה תוך שמהדקים אותה היטב לאורך כל הגלגול.
חותכים במרווחים של שני ס"מ לכל האורך ומניחים אותה על מגש שהחלק העליון זה החלק החתוך (שיראו את המילוי). חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.

כמובן שניתן לשדרג עם ממרחים מיוחדים כגון פסטו, טפנד זיתים ועוד. רצוי להכין את זה בסמוך לאירוח, כי ברגע שתשימו את המגש במקרר כל הטורטיות יתרככו ויאבדו את המרקם שלהן.
בהצלחה.

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - סושי טורטייה לאירוח מושלם - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.