מצרכים
1 קילו בשר טחון
חצי כוס אורז
1 ביצה
2 כפות פרורי לחם
2 כפות כמון
2 כפות חווייג׳
מלח (לפי הטעם)
3 שיני שום כתושות
4 תפוח אדמה קלופים
4 גזר
2 קישואים
2 גמבות
אופן ההכנה
מערבבים את הבשר, הביצה, פרורי הלחם, האורז והתבלינים ביחד ולאחר מכן עושים מהם קציצות. מניחים את הקציצות בסיר עמוק, ממלאים מים מהברז בגובה הקציצות. לאחר מכן חותכים את כל הירקות לרצועות או קוביות ושמים גם אותם בסיר, מתבלים שוב לפי הצורך. נותנים בישול של שעה על אש נמוכה ובתאבון! אין צורך להוסיף שמן, השומן של הבשר מספיק.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן

פרסם תגובה