טראפלס שוקולד מושחת – משני מרכיבים בלבד!

23-05-2023 | מילכה דיין

שוקולד!!! כמה פעמים התחשק לכם משהו שוקולדי מושחת וטעים…לא מתוק מידי, לא עמוס מידי, לא מלא בקרם, לא עוגה וכמה שיותר מהר? הקינוח הזה מורכב משמנת מתוקה ושוקולד, מספר דקות עבודה.. והמון מצמוצי הנאה. ניתן להכין משוקולד מריר או חלב ולהכניס פנימה: שערות חלבה, ריבת חלב, שוקולד, חמאת בוטנים, דובדבן בליקר, גרגרי קפה ממש מה שאוהבים… העיקר, שהשוקולד בפנים והחיוך מתרחב על הפנים🤗 ממש ממש ממש טעים😋 סכנה למכורים!

החומרים הדרושים: (ל 8-10 כוסות אספרסו או כוסיות נייר קטנות).
1 שמנת מתוקה
200 גר׳ שוקולד מריר/ חלבי- שבור לקוביות תוספות: קצפת, שברי אגוזים, חלבה, שקדים מסוכרים, מרציפן, ריבת תפוזים, תותים.,.

אופן ההכנה:
-מכניסים לקלחת את השמנת המתוקה, על אש בינונית עד להיווצרות בועות של התחלת רתיחה.
-מכבים את האש ומוסיפים את חתיכות השוקולד ומערבבים היטב. (ניתן להכניס פנימה קומץ קפה מגורען).
-שופכים לכוסות אספרסו קטנות ויפות, או לכוסיות נייר קטנות של סופלה, עד 3/4 גובה הכוס.(לאפשר הוספת שכבה עליונה מפנקת)
-ניתן להניס פנימה חתיכת חלבה, מרציפן, חמאת בוטנים, קוביית שוקולד לבן… וכו׳
-כשמתקרר מעט, ניתן להניח תות שדה, תלולית קצפת, אגוזים, כמה גרגרי קפה, או שברי שקדים מסוכרים,
-להכניס למקרר לשעתיים …(ולהתאפק)
-כפית אחת ושניה…
ואתם בעננים⛅️
תהנו😋

לבלוג של מילכה דיין לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (2)

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - טראפלס שוקולד מושחת – משני מרכיבים בלבד! - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.