זר עגבניות שרי וגבינת מוצרלה

09-06-2024 | ניצן פוגל

קבלו רעיון מדליק צבעוני ואכיל שיקשט את שולחן החג. פרחים מעגבניות שרי ובייבי מוצרלה עם גבעולי בצל ירוק. אפשר להכין כמה שרוצים בהתאם לגודל הכלי שבו אתם מתכננים להניח את ה"פרחים". אני הנחתי בכוס שקופה צרה וגבוהה.

מצרכים:

1 חבילת שיפודי עץ
1 קופסת כדורי בייבי מוצרלה של גד
1 זר בצל ירוק
עגבניות שרי (הכמות היא בהתאם לכמות הפרחים שתרצו להכין).
עלי בזיליקום (לא חובה)
1 כלי צר וארוך להציג בו את הפרחים

הוראות הכנה:

חותכים מספר גבעולים מהבצל הירוק בהתאם לכמות שתרצו, משחילים את השיפוד עץ בתוך הבצל הירוק החלול – שימו לב שהשיפוד לא עבה מדי לגבעול שבחרתם אחרת הוא יקרע את הבצל.
לוקחים את עגבנית השרי חורצים בחלקה העליון איקס בעזרת סכין חדה וכך יוצרים בעצם כיס להכנסת כדור המוצרלה.

לאחר מכן לוקחים את השיפוד ומשחילים גם את העגבנייה. ניתן לשדרג את חלקו העליון של השיפוד לפני השחלת העגבנייה עם עלי בזיליקום ואז יש לכם זר קפרזה טעים. גם מוסיף לטעם וגם לנראות.

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - זר עגבניות שרי וגבינת מוצרלה - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.