זה קינוח קליל וממכר מ-4 מרכיבים בלבד! שעושה חשק לעוד, ראו הוזהרתם. לא מצריך אפייה, לא מצריך כלים מיוחדים, ב-5 דקות עבודה יש לכם קינוח שוקולדי שיכול להיות גם חלבי וגם פרווה, גם מתאים לפסח ולכל ימות השנה, גם מתאים לצליאקים ולסוכרתיים – בקיצור מושלם!
החומרים ל-25 מנג'טים מס' 2:
300 גרם שוקולד מריר
100 גרם שברי אגוזי מלך/ פקאן/ לוז
100 גרם צימוקים
150 גרם חמאה/ מחמאה מומסת
מנג'ט נייר
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד עם החמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
מוסיפים את שברי האגוזים והצימוקים ומערבבים בעדינות, עד שכל האגוזים והצימוקים מכוסים שוקולד
מסדרים מנג'טים על מגש/ תבנית ומניחים כף מהתערובת בכל מנג'ט
מעבירים למקרר לשעתיים לפחות עד להתקשות.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה