מצרכים
ליטר יוגורט עיזים (אבל זה טעים גם עם יוגורט בקר)
4 מלפפונים קלופים חתוכים לקוביות קטנטנות
2-4 שיני שום כתושות
5 כפות שמן זית איכותי
צרור קטן של שמיר קצוץ
מלח לפי הטעם
גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
בקערה רחבה מערבבים את כל החומרים היטב. טועמים ומתקנים תיבול בהתאם. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעתיים לפחות כדי להקפיץ את הטעמים. מעבירים את המרק לקעריות הגשה. מוסיפים קוביות קרח ומעטרים סביב בשמיר קצוץ ובעלי נענע (לא חובה). מגישים קר מאוד.
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
נטע
15.08.2024
אכין