מצרכים
1.5 כוסות בורגול (אותה כמות של קינואה לסלט ללא גלוטן)
2 כוסות מים חמים או רותחים
1 צרור פטרוזיליה
1⁄2 צרור נענע
3 עגבניות גדולות
3 בצלים סגולים
3 כפות שמן זית
150 גרם גרעיני רימון (בערך חצי רימון)
כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור
מיץ לימון טרי (לטעום ולחזק טעמים לפי הצורך)
הוראות הכנה
משרים את הבורגול בקערה עם המים החמים, מכסים במגבת וממתינים כ-15 דקות, עד לספיגת הנוזלים.
קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע, העגבניות והבצל, ומוסיפים לקערת הבורגול גם את גרעיני הרימון.
מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל, ומערבבים.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
שלמה דידובסקי
29.08.2024
גם את הקינואה צריך להשרות במים חמים?