החומרים הדרושים
חבילה גדולה של עלי מנגולד (או שתיים קטנות)
בצל גדול
5 שיני שום
5-7 ביצים (1-1.5 ביצה לסועד)
כפית שמן זית
1/2 כפית מלח
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
שוטפים היטב את עלי הסלק .
קוצצים את העלים הירוקים לרצועות דקות.
מהגבעולים יש להסיר את הקרום השקוף, ע״י חיתוך חלקי וקילוף. קוצצים דק.
חותכים בצל לבן גדול לחתיכות קטנות.
חותכים שיני שום לפרוסות.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות >> לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה