סלט תפוחי אדמה משודרג שתכינו שוב ושוב

28-08-2024 | סיון בולגריו

מי לא מכיר את סלט תפוחי האדמה הנוסטלגי? הגרסה הזו קורצת לנוסטלגיה אבל עם טאץ' מודרני. זה סלט מוצלח שמכינים ממש בקלות. תפוחי האדמה משתלבים באופן מושלם במיונז וחרדל, הסלט הזה מככב אצלנו בכל ארוחת שישי, מהמבוגרים ועד הילדים, אף אחד לא מוותר עליו. נסו ולא תתחרטו.

מצרכים

6 תפוחי אדמה בינוניים

3 כפות חומץ לבן

2 גבעולי סלרי קצוצים

3 גבעולי בצל ירוק/ עירית קצוצים

1/4 בצל סגול קצוץ דק

5 ביצים קשות קלופות

מלפפון חמוץ אחד – קוביות קטנות מאוד (לא חובה)

5 כפות גדושות של מיונז

כף חרדל

מלח, פלפל לפי הטעם

פפריקה מתוקה לקישוט

אופן ההכנה

בסיר גדול עם כפית מלח מרתיחים את תפוחי האדמה, מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים 10-15 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים ונדקרים בקלות עם סכין.

מצננים את תפוחי האדמה, קולפים וחותכים לקוביות גסות.

מעבירים את תפוחי האדמה החתוכים לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים חומץ, מערבבים ומניחים בצד כ-5 דקות.

מוסיפים לקערה סלרי, בצל ירוק, מלפפון חמוץ ו-4 ביצים קשות.

מוסיפים גם מיונז וחרדל ומערבבים היטב.

טועמים את הסלט, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, פורסים ביצה קשה ולסיום מקשטים בפפריקה.

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן

לבלוג של סיון בולגריו לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, סלטים, צמחוני, תוספות,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (8)

מאמרים מעניינים נוספים

פרוזן אפרסק-מנגו-נענע

הימים חמים, השמש בשיאה, וזה הזמן להצטנן עם משקה צבעוני,…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט תרד עם גבינת עיזים ופירות קיץ

את הסלט הקייצי הזה אני מכינה בשבת בבוקר כי הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שייק חלבון קפה שוקולד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת רוחמה יעקבי, המתכון הזה נולד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

שייק פירות טעים להכנה ביתית

מי לא אוהב לשתות שייק פירות ביום קיץ חם? הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ארוחה זוגית: בולונז בדלורית

  מה מבשלים היום? שיהיה טעים, קל להכנה, מחמם, משביע…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קינוחי כוסות חגיגיים

נמאס לכם לאפות עוגות? קינוחי כוסות הם פתרון אלגנטי, מהיר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פאי פירות קיץ

טארט מתוק ואלגנטי על בסיס בצק פריך, מילוי קרמי ומניפת…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת גבינה על ביסקוויטים

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עמליה פלד. זה מתכון לעוגת…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סופלה שוקולד ללא תוספת סוכר

      קבלו מתכון פשוט ומהיר של סופלה שוקולד…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

משקה סנגרייה קרה לקיץ

מתכוננים לארוחת ערב חגיגית וכבר לא יודעים איך להרשים את…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

לחם בירה מפתיע

אפיית לחם, פעמים רבות, מקבילה להולדת תינוק. חשיבה, תכנון, עיבוד,…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - סלט תפוחי אדמה משודרג שתכינו שוב ושוב - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.