מצרכים
200 גרם עלי תרד צעירים ללא גבעולים
20 ענבים ירוקים חצויים
20 ענבים שחורים חצויים
2 אפרסקים חתוכים לרצועות
1 גליל גבינת סנט מור/ פרומעז פרוס לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ
100 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס
לוויניגרט הדרים:
0.5 כוס שמן זית
1 כף חומץ הדרים / בן יין לבן
7 כפות מיץ תפוזים סחוט טבעי (או יותר לפי הטעם)
3 כפיות דבש גדושות (או יותר לפי הטעם)
1 גרידת תפוז
1 כפית חרדל דיז'ון גרגירים (לא חובה אם לא אוהבים)
0.5 כפית מלח
0.5 כפית פלפל שחור טחון
2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
מסדרים את כל מרכיבי הסלט, למעט הגבינה והאגוזים, בצלחת הגשה.
חורכים את פרוסות הגבינה על מחבת גריל או עם ברנר ומניחים על הירקות. מפזרים אגוזים. שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת עם מכסה תואם, סוגרים ומנערים היטב. יוצקים את הרוטב על הסלט ומגישים.
————

פרסם תגובה