מצרכים:
לתחתית:
1 שרוול פתי בר
100 גרם חמאה
1 כף אבקת סוכר
½ כוס אגוזים (טחונים)
לעוגה:
4 ביצים L
1 ¼ כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
750 גרם גבינה לבנה 5%
250 גרם גבינת שמנת נפוליון
1 שמנת חמוצה
לקרם:
3 שמנת חמוצה
4 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-150 מעלות ומכניסים את התחתית לאפייה למשך 10 דקות בערך. את תבנית העוגה להניח בתנור על תבנית התנור.
שמים בקערה את כל המצרכים של העוגה, ומערבבים היטב עם מטרפה ידנית.
מוסיפים לתבנית שלנו ואופים משך שעה באותו חום. לאחר מכן מוציאים ומקררים 5 דקות.
עוברים לקרם ומערבבים היטב את השמנת עם אבקת סוכר ואז מוסיפים מעל העוגה ומחזירים לתנור למשך 10 דקות.
מוציאים מהתנור ושמים לקירור טוב על השיש ואז מכניסים למקרר לכמה שעות להתייצבות.
אפשר לצקת שוקולד מומס מעל. יש לאחסן במקרר עד להגשה.
בתאבון……..
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה