מצרכים (2-3 מנות)
-
2 אפרסקים בשלים, חתוכים ומוקפאים
-
1 מנגו בשל, חתוך ומוקפא
-
½ כוס מים קרים או מי קוקוס
-
1-2 כפות דבש / סירופ אגבה (לפי הטעם)
-
חופן עלי נענע טריים
-
מיץ מחצי לימון
-
קוביות קרח (רק אם רוצים מרקם סמיך יותר)
אופן ההכנה
-
הכניסו את כל המצרכים לבלנדר חזק.
-
ערבבו עד קבלת מרקם קרמי וקפוא.
-
הגישו בכוסות גבוהות, קשטו בפרוסות אפרסק ועלי נענע.
-
שתו מיד ותרגישו כאילו אתם בחופשה על חוף טרופי 🏝️
טיפ: אפשר להוסיף כף ליקר פסיפלורה או רום בהיר לאירוח חגיגי.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה