החומרים לפשטידה:
1 חבילת פסטה מבושלת ומסוננת.
1 קוטג׳.
1 גבינה לבנה.
2 כפות שמן זית.
2 כפות פסטו או 10 עלי בזיליקום או אורגנו או טימין טריים.
3-5 פרוסות גבינה צהובה חתוכה לרצועות, או קוביות או מגוררת.
ניתן להוסיף, אם אוהבים חצי כוס רוטב עגבניות עשיר, שמוכן לפסטה או בולונז.
5 עגבניות שרי ,שטופות, חתוכות לקישוט.
1/2 כפית מלח.
קורט פלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה:
משמנים תבנית במעט שמן זית.
מערבבים את הפסטה עם שמן הזית, הגבינות, הרוטב והתבלינים ויוצקים לתבנית.
מקשטים עם חצאי עגבניות השרי ופיסות עלי בזיליקום.
מכסים ברדיד אלומיניום, או נייר אפיה.
מכניסים לתנור, שחומם מראש לטמפ׳ של 170 מעלות, ל 20 דקות.
לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה” לחצו כאן
————
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה