מצרכים לתבנית בגודל אינגליש קייק אחת
1 ק"ג פרגיות עוף ללא עצם
לתיבול:
2 כפות גדושות קורנפלור
4 כפות שמן זית
2 כפות גדושות תבלין שווארמה
2 כפות גדושות תבלין גריל עוף
כפית כמון
מעט צ'ילי חריף – למי שאוהב טוויסט פיקנטי
מלח / פלפל שחור – לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות – על טורבו, מערבבים את הפרגיות יחד עם הקורנפלור, השמן והתבלינים היטב.
מניחים את הפרגיות בתוך תבנית אפייה אחד על השני ומהדקים. מכניסים לתנור וצולים 45 דקות בדיוק – לא מכסים את התבנית בזמן הצלייה.
פורסים בעזרת סכין פרוסות ומגישים לצד פיתות טריות, חומוס ביתי (המתכון שלי פורסם), טחינה ביתית וסלטים כגון: סלט כרוב, סלט עגבניות כוסברה ושום, סלט ירקות קצוץ ותהנו.
בתאבון ובהצלחה.
————
פרסם תגובה