החומרים הדרושים:
1-2 חצאי אמנון מפולטים
פרוסות לימון דקות
שמן זית
לימון סחוט
שום כתוש דק
עשבי תיבול שאוהבים: פטרוזיליה/נענע/כוסברה קצוצים
קורט מלח לכל פילה
נייר אלומיניום
נייר אפיה
אופן ההכנה:
גוזרים יריעת אלומיניום בגודל כפול מהדג ומניחים
מניחים מעל נייר אפיה
מברישים בשמן זית
מניחים את הדג, כשהחלק הלבן כלפי מעלה (בצילום)
מרטיבים בלימון סחוט,
מוסיפים ירק קצוץ
את פרוסות הלימון
את השום הכתוש
מלח פלפל
מזליפים שמן זית
מקפלים או כסוכריה או באריזת מתנה (בתצלומים)
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 185 ל-10 דקות ואז מורידים ל-160 לרבע שעה נוספת.
הדג נשאר עסיסי, אך אינו שחום.
ניתן לפתוח ולחמם למספר דקות (5) בטמפ’ 185 להזהבה .
זהירות‼️ שלא יתייבש או יישרף
בתיאבון😋
—
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
צוקרמן
21.04.2024
הכנתי לפסח לליל הסדר.יצא מעולה.רך וטעים.
מילכה דיין
22.04.2024
איזה כיףףףף
שמחה,שבחרת באחד המתכונים שלי לחג.
מוזמנת להכנס לבלוג ולהנות ממסחר גדול של מתכונים (וסיפורים) קלים להכנה, ביתיים וטעימים😋
חג חרות שמח ושקט
http://www.meshubaha.com