מצרכים:
קילו וחצי אסאדו בלי עצם
2 בצלים
מלח פלפל
כף פפריקה מתוקה
רבע כוס דבש
2 בקבוקי בירה לבנה
הוראות הכנה:
מטגנים בסיר פוד אפיל 2 בצלים, מוסיפים את האסאדו ואת התבלינים ומטגנים מכל הכיוונים לסגור את הבשר היטב. מוסיפים דבש ובירה לכיסוי.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-3 שעות עד שהבשר מתפרק בקלות.
חשוב לשים לב – לערבב מדי פעם ובמידת הצורך להוסיף בירה או מים.
—
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
יורם גרף
29.11.2023
פשוט? בהחלט.
לכמה מנות ניתן לצפות מכתב הכמויות במתכון?
קטי גלובינסקי
03.12.2023
נכנסתי לאתר לחפש את השעור הראשון בקורס חיזוק ריצפת האגן ולא מצאתי
סיון בולגריו
03.12.2023
שלום רב קטי,
יש להיכנס לספריית ה VOD באתר מתג וללחוץ על קטגוריה “חיזוק רצפת אגן”.
בברכה,
מתג