ארטיק פרוזן יוגורט מנגו

06-07-2025 | מילכה דיין

אוףףף כמה חםםםם!!!  בלתי נסבל ממש. תוהה איזה פרי קר ועסיסי, הכי מתאים לי עכשיו? אבטיח? מלון? מנגו? לרגע מפנטזת על גלידה ומיד מחייכת לעצמי ונזכרת, שבפריזר מחכים לי ארטיקים, שהכנתי, בדיוק לרגעים כאלה. מנגו או פירות יער, בשילוב עם יוגורט (ובננה?) והרי לכם פרוזן יוגורט טעים ,טבעי ,מתקתק ומצנן. בול מה שהייתי צריכה.

מצרכים

2 מנגו

2 גביע יוגורט (לא משנה אחוז שומן או עם מתיקות או בלי) כל אחד לפי טעמו

1 בננה

1 כפית דבש

אופן ההכנה

נחתוך את המנגו לקוביות ונקפיא לכמה שעות.

נקפיא גם גביע יוגורט לשעה, לפחות.

נחתוך גם בננה לפרוסות ומקפיא.

נכניס לבלנדר, נוסיף כפית דבש להמתקה…

ונשפוך את התערובת לתבניות ארטיק…או מאפינס סיליקון

(ונשתול מקלות).

וכל מה שנותר לעשות: להקפיא, להוציא ולהנות

יאמיייי

כדי לשלוף את הארטיק שלם, יש להוציא אותו מהפריזר ולהמתין כמה שניות, או להזליף מים על המיכל החיצוני ואז הוא נשלף בקלות ובשלמות).

לאתר הבלוגים של מילכה דיין “משובחה”  לחצו כאן

————

למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של מילכה דיין לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - ארטיק פרוזן יוגורט מנגו - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.