3 בטטות
3 תפוחי אדמה
1 בצל גדול חתוך
לרוטב:
1 רסק עגבניות (260 גרם)
חצי כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כפית אבקת מרק עוף
חצי כוס יין אדום
הוראות הכנה:
יש לקלף את הבטטות ותפוחי האדמה, לחתוך לקוביות, לקלף ולחתוך את הבצל לאורך (לא לקוביות),
לשים הכל בקערה, לשפוך מעל את הרוטב שהכנו, לערבב היטב אפילו עם הידיים, כדי שהרוטב ייספג ויגיע טוב לכל הירקות.
ואז לשפוך הכל לתבנית, להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות שהתבנית מכוסה למשך שעה, אחרי שעה להוריד את הכיסוי ל-10 דקות נוספות שהירקות יקבלו צבע.
בהצלחה ובתאבון.
פרסם תגובה