בטטות ותפוחי אדמה ביין

05-10-2023 | ניצן פוגל

מתכון לתפוחי אדמה ובטטות אפויים בתנור ברוטב חגיגי של עגבניות ויין, 10 דקות על השעון וזה נכנס לתנור, מומלץ בחום, הירקות האלה פשוט מעולים והם מתאימים לכל ארוחה.

3 בטטות

3 תפוחי אדמה

1 בצל גדול חתוך

לרוטב:

1 רסק עגבניות (260 גרם)
חצי כוס שמן זית

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

כפית אבקת מרק עוף

חצי כוס יין אדום

הוראות הכנה:

יש לקלף את הבטטות ותפוחי האדמה, לחתוך לקוביות, לקלף ולחתוך את הבצל לאורך (לא לקוביות),
לשים הכל בקערה, לשפוך מעל את הרוטב שהכנו, לערבב היטב אפילו עם הידיים, כדי שהרוטב ייספג ויגיע טוב לכל הירקות.
ואז לשפוך הכל לתבנית, להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות שהתבנית מכוסה למשך שעה, אחרי שעה להוריד את הכיסוי ל-10 דקות נוספות שהירקות יקבלו צבע.
בהצלחה ובתאבון.

 

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, תוספות,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

דג מבושל ב-5 דקות עבודה

אין ארוחת שישי בלי דג, בדרך כלל דג מבושל מוכר…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

פילה אמנון ושומר בתנור

מנת דג טעימה ובריאה בניחוח חורפי בזכות פירות ההדר והשומר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגת גבינה קרה ותותים

עונת התותים בשיאה והשילוב עם גבינה הוא מדהים. קבלו מתכון…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מרק חורפי מפנק

המרק הזה הוא אחד מטעמי הילדות שלי, אמא שלי הייתה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוף גיאורגי בשום וכוסברה

מסעדת: ״קנגורו״, היא מסעדה גיאורגית בסמטת נחלת שבעה בירושלים, צופנת…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

סלט חם עם חלומי ופטריות מוקפצות

מתכון מושלם וחגיגי לכל אוהבי הסלט שסובלים מקור! לרגע תתבלבלו…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

לחם עשיר בחלבון מקוטג’

הלחם הזה לא רק טעים, אלא גם עשיר בחלבון, מה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ספינג’ ולביבה לחנוכה מבצק אחד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת דינה בראשי, יש דבר יותר…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סלט עוף עם ברוקולי

סלט עוף, אחד הפתרונות הכי נכונים, צבעוניים ומזינים. נתחי העוף…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

עוגת ביסקוויטים עם תותים וקצפת

יש יותר טעים ונוסטלגי מתותים עם קצפת בחורף? בתור ילדה,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

זלאביה ממצרים

חברי מתג מבשלים: המתכון מאת סימה יפרח. מתכון של אמא…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

לטקעס תפו״א ובצל של סבתא

ריח השמן באוויר מעיד, שחג החנוכה קרב ובא ואיתו הררי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות