בייגלס ב 10 דקות עבודה
החומרים הדרושים:
1 קוטג
1 יוגורט
3 ביצים( לשמור קצת חלמון למריחה)
1 כפית שמן זית
1/2 כפית מלח
1 אבקת אפיה
1 כוס כוסמין לבן
1 כוס כוסמין מלא
( כן…אפשר גם קמח לבן רגיל, במקום הקמחים.2 כוסות)
(*ניתן לשדרג ולגרד קוביית (5*5) גבינה צהובה ו/או מלוחה)
אופן ההכנה:
-לערבב, ללוש, לשמן/ להרטיב את הידיים וליצור בייגל (או מכדור ולהרחיב את החור, או מ״נחש״ ולסגור)
-להניח על נייר אפיה
-למשוח בחלמון
-לפזר סומסום / גרעינים
-להכניס לתנור עד שמשחים ( טמפ’ של 200 מעלות טורבו 5 דקות ואז להנמיך ל 175).
-להמתין מספר דקות ולנתק מנייר האפייה.
ב ת א ב ו ן😋
מיכל רז
24.05.2023
מממ… נראה טעים מאד והעיקר עבורי – פשוט להכנה . תודה
לוי מנצור אסתר
16.05.2024
נשמע מצויין בטוח שאנסה
מילכה דיין
16.05.2024
אסתר יקרה🌹
נסי ועדכני…
בהצלחה🙏
מוזמנת להכנס לבלוג המתכונים והסיפורים שלי:
http://www.meshubaha.com
מתוקה ויינברגר
16.05.2024
אפשר להקפיא?
נאוה
16.05.2024
קנית אותי עם הסיפור על אבא. ככל שמתבגרים יותר, הם חסרים יותר. אנסה בקרוב.
דורית ברעם
16.05.2024
היכמה יחידות בייגל יוצאות מהכמות הזו ?
מילכה דיין
17.05.2024
היי יקרה
הסיפור, מאחורי המתכון, הוא הוא הזכרון והנוסטלגיה.
הוא החוט המקשר בין העבר להווה, בין הטעם של פעם לשחזור היום.
והעיקר מכל ה❤️
הכנסי לבלוג ותהני משלל סיפורים ומתכונים
http://www.meshubaha.com
שפרה
17.05.2024
מילכה שלום,
כשמכינים את מתכון שלך: “בייגלס…ללא שמרים”
מה כמות הבייגלה שמקבלים?
מילכה דיין
18.05.2024
שפרה יקרה
במתכון הזה יצאו 8-9 גדולים
או 12 בינוניים.
תהני😋
מוזמנת להכנס לבלוג שלי ולהנות ממבחר מתכונים וסיפורים.
http://www.meshubaha.com
נורית לויתן
18.05.2024
אולי 2 כוסות מכל סוג? רק כשהוספתי קמח ניתן היה לעבוד עם הבצק וגם אז לא הצורץ ביגלה אלא לחמניה עגולה