החומרים הדרושים: (ל 8-10 כוסות אספרסו או כוסיות נייר קטנות).
1 שמנת מתוקה
200 גר׳ שוקולד מריר/ חלבי- שבור לקוביות תוספות: קצפת, שברי אגוזים, חלבה, שקדים מסוכרים, מרציפן, ריבת תפוזים, תותים.,.
אופן ההכנה:
-מכניסים לקלחת את השמנת המתוקה, על אש בינונית עד להיווצרות בועות של התחלת רתיחה.
-מכבים את האש ומוסיפים את חתיכות השוקולד ומערבבים היטב. (ניתן להכניס פנימה קומץ קפה מגורען).
-שופכים לכוסות אספרסו קטנות ויפות, או לכוסיות נייר קטנות של סופלה, עד 3/4 גובה הכוס.(לאפשר הוספת שכבה עליונה מפנקת)
-ניתן להניס פנימה חתיכת חלבה, מרציפן, חמאת בוטנים, קוביית שוקולד לבן… וכו׳
-כשמתקרר מעט, ניתן להניח תות שדה, תלולית קצפת, אגוזים, כמה גרגרי קפה, או שברי שקדים מסוכרים,
-להכניס למקרר לשעתיים …(ולהתאפק)
-כפית אחת ושניה…
ואתם בעננים⛅️
תהנו😋
אטי גיל דנה
24.05.2023
תבורכו על מתכונים ברורים “קלים” להכנה❤וטעימים💝חן..חן.. לעמלים0🙏
מילכה דיין
24.05.2023
מוזמנת להכנס לבלוג ולהנות ממבחר מתכונים ביתיים פשוטים וטעימים… יחד עם מבחר סיפורים.
http://www.meshubaha.com
חג שמח🍷🤗וטעים😋
מילכה