טראפלס שוקולד מושחת – משני מרכיבים בלבד!

23-05-2023 | מילכה דיין

שוקולד!!! כמה פעמים התחשק לכם משהו שוקולדי מושחת וטעים…לא מתוק מידי, לא עמוס מידי, לא מלא בקרם, לא עוגה וכמה שיותר מהר? הקינוח הזה מורכב משמנת מתוקה ושוקולד, מספר דקות עבודה.. והמון מצמוצי הנאה. ניתן להכין משוקולד מריר או חלב ולהכניס פנימה: שערות חלבה, ריבת חלב, שוקולד, חמאת בוטנים, דובדבן בליקר, גרגרי קפה ממש מה שאוהבים… העיקר, שהשוקולד בפנים והחיוך מתרחב על הפנים🤗 ממש ממש ממש טעים😋 סכנה למכורים!

החומרים הדרושים: (ל 8-10 כוסות אספרסו או כוסיות נייר קטנות).
1 שמנת מתוקה
200 גר׳ שוקולד מריר/ חלבי- שבור לקוביות תוספות: קצפת, שברי אגוזים, חלבה, שקדים מסוכרים, מרציפן, ריבת תפוזים, תותים.,.

אופן ההכנה:
-מכניסים לקלחת את השמנת המתוקה, על אש בינונית עד להיווצרות בועות של התחלת רתיחה.
-מכבים את האש ומוסיפים את חתיכות השוקולד ומערבבים היטב. (ניתן להכניס פנימה קומץ קפה מגורען).
-שופכים לכוסות אספרסו קטנות ויפות, או לכוסיות נייר קטנות של סופלה, עד 3/4 גובה הכוס.(לאפשר הוספת שכבה עליונה מפנקת)
-ניתן להניס פנימה חתיכת חלבה, מרציפן, חמאת בוטנים, קוביית שוקולד לבן… וכו׳
-כשמתקרר מעט, ניתן להניח תות שדה, תלולית קצפת, אגוזים, כמה גרגרי קפה, או שברי שקדים מסוכרים,
-להכניס למקרר לשעתיים …(ולהתאפק)
-כפית אחת ושניה…
ואתם בעננים⛅️
תהנו😋

לבלוג של מילכה דיין לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (2)

מאמרים מעניינים נוספים

דג מבושל ב-5 דקות עבודה

אין ארוחת שישי בלי דג, בדרך כלל דג מבושל מוכר…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

פילה אמנון ושומר בתנור

מנת דג טעימה ובריאה בניחוח חורפי בזכות פירות ההדר והשומר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגת גבינה קרה ותותים

עונת התותים בשיאה והשילוב עם גבינה הוא מדהים. קבלו מתכון…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מרק חורפי מפנק

המרק הזה הוא אחד מטעמי הילדות שלי, אמא שלי הייתה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוף גיאורגי בשום וכוסברה

מסעדת: ״קנגורו״, היא מסעדה גיאורגית בסמטת נחלת שבעה בירושלים, צופנת…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

סלט חם עם חלומי ופטריות מוקפצות

מתכון מושלם וחגיגי לכל אוהבי הסלט שסובלים מקור! לרגע תתבלבלו…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

לחם עשיר בחלבון מקוטג’

הלחם הזה לא רק טעים, אלא גם עשיר בחלבון, מה…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ספינג’ ולביבה לחנוכה מבצק אחד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת דינה בראשי, יש דבר יותר…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סלט עוף עם ברוקולי

סלט עוף, אחד הפתרונות הכי נכונים, צבעוניים ומזינים. נתחי העוף…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

עוגת ביסקוויטים עם תותים וקצפת

יש יותר טעים ונוסטלגי מתותים עם קצפת בחורף? בתור ילדה,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

זלאביה ממצרים

חברי מתג מבשלים: המתכון מאת סימה יפרח. מתכון של אמא…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

לטקעס תפו״א ובצל של סבתא

ריח השמן באוויר מעיד, שחג החנוכה קרב ובא ואיתו הררי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות