טראפלס שוקולד מושחת – משני מרכיבים בלבד!

23-05-2023 | מילכה דיין

שוקולד!!! כמה פעמים התחשק לכם משהו שוקולדי מושחת וטעים…לא מתוק מידי, לא עמוס מידי, לא מלא בקרם, לא עוגה וכמה שיותר מהר? הקינוח הזה מורכב משמנת מתוקה ושוקולד, מספר דקות עבודה.. והמון מצמוצי הנאה. ניתן להכין משוקולד מריר או חלב ולהכניס פנימה: שערות חלבה, ריבת חלב, שוקולד, חמאת בוטנים, דובדבן בליקר, גרגרי קפה ממש מה שאוהבים… העיקר, שהשוקולד בפנים והחיוך מתרחב על הפנים🤗 ממש ממש ממש טעים😋 סכנה למכורים!

החומרים הדרושים: (ל 8-10 כוסות אספרסו או כוסיות נייר קטנות).
1 שמנת מתוקה
200 גר׳ שוקולד מריר/ חלבי- שבור לקוביות תוספות: קצפת, שברי אגוזים, חלבה, שקדים מסוכרים, מרציפן, ריבת תפוזים, תותים.,.

אופן ההכנה:
-מכניסים לקלחת את השמנת המתוקה, על אש בינונית עד להיווצרות בועות של התחלת רתיחה.
-מכבים את האש ומוסיפים את חתיכות השוקולד ומערבבים היטב. (ניתן להכניס פנימה קומץ קפה מגורען).
-שופכים לכוסות אספרסו קטנות ויפות, או לכוסיות נייר קטנות של סופלה, עד 3/4 גובה הכוס.(לאפשר הוספת שכבה עליונה מפנקת)
-ניתן להניס פנימה חתיכת חלבה, מרציפן, חמאת בוטנים, קוביית שוקולד לבן… וכו׳
-כשמתקרר מעט, ניתן להניח תות שדה, תלולית קצפת, אגוזים, כמה גרגרי קפה, או שברי שקדים מסוכרים,
-להכניס למקרר לשעתיים …(ולהתאפק)
-כפית אחת ושניה…
ואתם בעננים⛅️
תהנו😋

לבלוג של מילכה דיין לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

תגובות נוספות (2)

מאמרים מעניינים נוספים

עוגת כתר מבצק בריוש במילית שוקולד אגוזים וצימוקים

הכתירו את השולחן עם מלכת העוגות הנפלאה הזו – עוגת…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת גבינה אוכמניות ותותי עץ

מסיימת בנחת את המקלחת, לאחר שחייה במים הקרירים בבריכת הקיבוץ…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

עוגת קרמבו עשירה

אם אתם מחפשים קינוח מפנק, עשיר וטעים שישבה כל אדם…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה, בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

פרעצל בווארי

אין כמו לפתוח את היום עם פרעצל בווארי- ממש חלום!

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מקלובה (טבולה) עוף- ירקות צבעוני וריחני

אין צורך להציג את סלט הטבולה עם הבורגול, או המג׳דרה…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

לחמעג’ון – הגרסה הביתית

מתכון ללחמעג’ון (לחמה בעג’ין בערבית, או ‘ספיחה’ בגרסה הסוריה), הוא…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קלצונה

אין צורך להציג את המטבח האיטלקי הכל-כך טעים וצבעוני. מגוון…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

שברי מצה קרמל ושוקולד

החג נגמר, אבל המצות לא, גם לכם נשארו חבילות של…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פאי גבינה עם תפוחים מקורמלים וקרם לימון כשר לפסח

הכירו את פאי הגבינה הכשר לפסח עם טוויסט מפתיע –…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

מאפינס מקמח שקדים ללא גלוטן

בחרתם, או נאלצתם לבחור באורח חיים נטול גלוטן ותהיתם איך…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

סלט ״וולדורף״ מרענן

הסירים כבר מזמן מונחים על הכיריים. ריח ממולאים מתפשט בחלל…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות