מצרכים:
2 קופסאות טונה בשמן
1 גביע יוגורט
4 כפות מיונז
2 כפות קטשופ
1 כפית טבסקו
1/3 כוס מיץ לימון
14 גרם ג’לטין
1/4 כוס מים חמים
הוראות הכנה:
יש לשים את כל המצרכים במעבד מזון ולטחון עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה. יש לשפוך לתבנית סיליקון בינונית
(ממליצה להשתמש בתבנית עם טקסטורה/ צורה מיוחדת כי לאחר מכן מחלצים את המוס והצורה נשמרת להגשה).
יש להכניס למקרר את התבנית מכוסה למשך לפחות 6 שעות עד שהמוס יתייצב.
יש לחלץ את המוס על צלחת הגשה ממש בסמוך לתחילת הארוחה.
המלצה להגשה: לקשט עם זיתים את הצלחת (כמו בתמונה).
—
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
שרה אהרונוב
28.12.2023
יפה ומעניין