מצרכים (מתאים ל-2 מנות בכוס)
2 כוסות חלב
1 שקית סוכר וניל (20 גרם)
3 כפיות קורנפלור
2 כפיות סוכר (כפית לכל כוס)
1 כפית קינמון (כחצי כפית לכל כוס)
חופן אגוזי מלך קצוצים (כמו בתמונה למי שאוהב)
הוראות הכנה
מוזגים לסיר קטן כוס וחצי חלב ומביאים לרתיחה.
לחצי כוס החלב הקר שנשארה, מוסיפים 3 כפיות קורנפלור, ומערבבים היטב עד שהנוזל נהיה חלק וללא גושים.
כשהחלב כמעט רתח, מוסיפים את נוזל הקורנפלור לחלב החם תוך כדי בחישה, עד שהסחלב מסמיך.
מורידים מהאש ומוסיפים את הסוכר וניל והסוכר הרגיל לפי הטעם.
המלצה אישית – מפזרים מעט קינמון מעל ואגוזים קצוצים.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
אורנה
15.12.2023
הכי טעים בעולם תודה על השיתוף 🌹
עדה לוסון
26.12.2023
מנסיון שלי צריך 2 כפיות קורנפלור לכל כוס כדי שיצא מספיק סמיך. אפדא להוסיף 2 טיפות מח ורדים.
חיה זיידן
27.12.2023
האם במקום קורנפלור אפשר קמח תפוחי אדמה
סיון בולגריו
28.12.2023
בוקר טוב חיה,
לא ניסיתי עם קמח תפוחי אדמה.
בברכת יום טוב,
סיון
גליה גבירצר
30.12.2023
תודה האם אפשר גם עם חלב צמחי?
סיון בולגריו
31.12.2023
גליה שלום רב,
ניתן גם עם חלב צמחי.
בברכה,
סיון