יום חמישי אחה״צ, העגבניות חלוטות במיים רותחים, הפלפלים הירוקים לרצועות והפלפל החריף לעיגולים.
ריח השום נישא באוויר ועוד כמה דקות אי אפשר יהיה להכנס למטבח כי כמות הפלפלים החריפים שנכנסה זה עתה לסיר עם השמן והשום לא ישאירו שום סיכוי לבן תמותה לנשום נשימות מלאות… ו/או לא לדמוע…🌶 זה היה האות לרדת למטה ולשחק… סלט שיתאים לארוחת החג ולכל השנה.
החומרים הדרושים:
ל 1/2 סיר מטבוחה ממותנת בחריפותה
( 3 קופסאות של 1/2 ק״ג. בקירוב..)
2 כפות שמן זית
10-5( חמסה) שיני שום פרוסות
1 -2 פלפל ירוק חריף ללא הגרעינים, פרוס לפרוסות
3 גמבות פרוסות לפרוסות
…. לאדות ביחד
להוסיף 5 עגבניות חלוטות במיים רותחים
( להוציא את הקליפה) חתוכות
קופסא 500 גר’ עגבניות מרוסקות
1 כפית מלח שטוחה
לבשל על אש בינונית עד לרתיחה, להנמיך ולבשל עוד שעתיים!!! לא לכסות!
לערבב כל הזמן
להוסיף 2 כפות שמן זית לקראת סיום
לקרר
ובתאבון😋
*( ניתן להקפיא ולהפשיר )
פרסם תגובה