החומרים הדרושים: (לתבנית סבתא, או 2 תבניות אינגליש קייק).
5 ביצים
1/2 כוס שמן
1 תפוח עץ מגורד
1 (ו 1/2) כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
2/3 כוס מים חמים
1 כפית קינמון
2 כוסות פירות יבשים/ אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
לערבב יחד בקערה: (במזלג)
ביצים, הסוכר, השמן – לטרוף יחד
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה
להוסיף 1/2 כוס מים חמים ולערבב היטב.
להוסיף 2 כוסות פירות יבשים ואגוזים שאוהבים, קצוצים.
(רצוי לקמח עם 1/2 כפית קמח בשקית)
מוסיפים לתערובת, בבחישה אחת.
להוסיף קינמון
(אם זה סמיך מידי ניתן להוסיף עוד 1/4 כוס מים למים).
לשפוך את העיסה לתבנית שרוססה בשמן, או עם נייר אפיה:
180 מעלות 45 דקות
להדוק עם קיסם ולהוציא.
לחתוך, לאחר שמתקרר.
בתיאבון
פרסם תגובה