אופן ההכנה:
הכנת העוגה
מוסיפים לקערה גדולה את הביצים השלמות, סוכר, סוכר וניל, תמצית וניל, שמן ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת בעלת מרקם אחיד.
מוסיפים לקערה את הקמח התופח + אבקת האפייה, אבקת הקקאו, 3/4 כוס שמנת מתוקה, מים רותחים.
מערבבים את הבלילה במטריפה ידנית, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, ללא גושים.
משמנים היטב את תבנית האפייה.
יוצקים את בלילת העוגה לתבנית האפייה, דופקים 2 דפיקות קטנות על השיש, על מנת לנקז אוויר, ומכניסים את התבנית לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 180 מעלות, ואופים במשך כ-30-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מוציאים את העוגה מהתנור ומקררים.
הכנת ציפוי גנאש שוקולד
שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה זכוכית קטנה, מוסיפים 1/4 כוס שמנת מתוקה, מכניסים למיקרוגל ל-30 שניות, מוציאים מהמיקרוגל מערבבים ומכניסים לעוד 30 שניות מוציאים מהמיקרוגל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת בעלת מרקם חלק ואחיד.
מחוררים בעזרת קיסם חורים לאורכה ורוחבה של העוגה.
יוצקים על העוגה הקרה את ציפוי השוקולד החם ומקשטים בפניני שוקולד ודובדבנים ובאגוזים קצוצים. מאחסנים את העוגה במקרר.
פרסם תגובה