מצרכים:
לבצק:
1.5 כוסות קמח
125 גרם חמאה/ מחמאה (אם רוצים פרווה)
2 כפות סוכר
1 חלמון
3-4 כפות מים קרים
קורט מלח
לפאי:
1 שמנת מתוקה – 250 מ"ל (או צמחית – בגרסת הפרווה)
1 כוס סוכר חום
220 גרם אגוזי מלך/ פקאן
הוראות הכנה:
לערבב את מצרכי הבצק עד שמקבלים בצק אחיד (אם הוא מתפורר ניתן להוסיף עוד מעט מים)
לשטח על תבנית עגולה ונמוכה שמתאימה לפאי. לסדר את הפקאנים על גבי הבצק
ואז בסיר לחמם:
את השמנת המתוקה ואת הסוכר החום עד שגרגרי הסוכר נעלמים. לאחר מכן לשפוך את התערובת על הבצק ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך חצי שעה.
בהצלחה ובתאבון.
————
למתכונים נוספים ועוד הרבה עדכונים שווים הצטרפו לערוץ הווטסאפ החדש של מתג. להצטרפות לחצו כאן
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן

יהודית רונת
28.03.2024
צריך לכתוב את קוטר התבנית לפאי.
אריקה רוזנברג
03.04.2024
תודה רבה