מצרכים:
8 פלפלים
8 עגבניות רכות קלופות או 1 קופסת שימורים עגבניות קלופות
300 גרם פירורי לחם
50 גרם זיתים מגולענים קצוצים
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
200 גרם גבינת צפתית מגוררת
2 כפות גבינה צהובה מגורדת
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה:
קוצצים את העגבניות, מערבבים חצי מכמות העגבניות עם הפירורים, הזיתים, הפטרוזיליה והגבינות.
מוסיפים את 2 כפות שמן זית והתבלינים.
קוטמים את ראשי הפלפלים, מנקים ושוטפים ואז מתחילים למלא כל פלפל במלית. שמים בתחתית התבנית את יתר העגבניות הקצוצות, 2 כפות שמן זית והתבלינים, מערבבים היטב ומניחים מעל את הפלפלים הממולאים.
מכניסים את התבנית המכוסה לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך שעה, מורידים את רדיד האלומיניום ונותנים לתבנית להיות עוד 15 דקות בתנור להשחמה.
בתאבון ובהצלחה.
—
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה