פרוסות תפוחי אדמה קריספיות בתנור

10-07-2024 | ניצן פוגל

זוהי תוספת מדהימה שמתחסלת תוך כמה דקות בזכות הקריספיות של הפרוסות הדקות והתיבול. זוהי מנה שהולכת מושלם עם ארוחה "על האש", או כל ארוחה בשרית. אפשר להגיש אותה לצד מטבל מעניין מעבר לקטשופ ומיונז. תנסו, מבטיחה שתתאהבו.

מצרכים:

5 תפוחי אדמה

לפני האפייה
4 כפות שמן זית
1 ו-1/4 כפיות שטוחות מלח גס
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה תיבול "טוסקנה"
לאחר האפייה
2 כפות שמן זית
1 כפית שום כתוש
חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

לחמם את התנור מראש לחום של 250 מעלות טורבו.
לפרוס דק את תפוחי האדמה במנדולינה (אפשר עם הקליפה לאחר שטיפה יסודית).


לערבב את שמן הזית עם המלח הגס, הטוסקנה והפלפל השחור, ולמרוח על פרוסות תפוחי האדמה בתבנית.
לאפות בתנור החם למשך כ- 25-30 דקות (תלוי בסוג התנור).
לערבב היטב את כל מרכיבי התיבול לאחר האפייה ולהבריש על תפוחי האדמה האפויים בתבנית.
בתיאבון

לבלוג של ניצן פוגל לחצו כאן

שייך לקטגוריה: מתכונים, צמחוני, תוספות,
תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

קציצות דגים לימוניות (חמוסטה)

אימי (ז״ל) גדלה בעיר העתיקה והיתה חשופה למגוון מאכלים מעדות…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קובה כורדי מסורתי

רבים מאיתנו מכירים את הקובה בורגול מפלטות המטוגנים שהיו מגישים…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ברקוּק

"ברקוק" הוא סוג של בורקס מסורתי מהמטבח הכורדי, שמורכב מבצק…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

ביריאני כורדי (אורז חגיגי)

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת שמעון ברזאני. מנה ביתית שמחזירה…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שקשוקה ירוקה לוהטת

השקשוקה הירוקה, תפסה לה מקום של כבוד, כחלק בלתי נפרד…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קציצות בשר ירקרקות

מי לא אוהב קציצות? פחוסות, עגולות, שטוחות, עם או בלי…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

מרק כתום בריא

בערב נהיה יותר קריר, האויר הצח ממכר ואיתו מגיע גם…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

מרק ירקות וקטניות עם ניחוח ים־תיכוני

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת נעמי ברגמן. כשאני מבשלת את…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

מרק קובה סלק אדום, מהיר

אמא, נולדה וגדלה בעיר-העתיקה בירושלים, בתקופה בה אימהות וסבתות בשלו…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קישואים ממולאים של בית

אין תחושה של בית יותר מסיר שמתבשל לו על הגז,…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

עוגיות חמאה של סבתא

זוכרים את העוגיות המושלמות שתמיד תמיד כיכבו על השולחן? עוגיות…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - פרוסות תפוחי אדמה קריספיות בתנור - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.