מצרכים:
6 יחידות כרעיים (שלוש שוקיים / שלושה משולשים)
1 בצל גדול
2 שומר
קופסת אפונה / 2 כוסות אפונה משקית סנפרוסט
עלי סלרי
מלח, פלפל, כמון, כורכום ומרק עוף (לפי הטעם)
אופן ההכנה:
לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף תבלינים – כפית כמון, כפית שטוחה כורכום, מלח ופלפל לפי הטעם ולערבב עם הבצל,
להוסיף את העוף ולהשחים כמה דק מכל צד, לאחר מכן לחתוך את השומר לרצועות ולהוסיף מעל העוף, להוסיף אפונה
בכוס מים רותחים לשים כף גדושה של מרק עוף, לערבב ולהוסיף לסיר ובנוסף עוד חצי כוס מים רותחים
לקצוץ עלי סלרי ולפזר בסיר בנדיבות.
לבשל כשעה על להבה נמוכה עם מכסה, ב- 10-15 דקות האחרונות לבשל עם מכסה פתוח ולתת לרוטב להצטמצם.
בהצלחה ובתיאבון!
—
הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן
פרסם תגובה