החומרים הדרושים (לארבע מנות יפות):
1 בצל לבן קצוץ
4 קוביות נודלס (קובייה למנה)
1 ק״ג (מגש) חזה עוף נקי חתוך לקוביות
1 סלסלת שמפיניון (או קופסת שימורים)
1 גמבה שטופה וחתוכה לרצועות
2 קישואים גדולים שטופים ופרוסים לקוביות
2 גזרים גדולים שטופים ומקורצפים, פרוסים לפרוסות במנדולינה או בקולפן
ניתן להוסיף תירס, תירס גמדי, שעועית ירוקה מבושלת, נבטים
2 כפות שמן קנולה
כוסברה (אם אוהבים)
בוטנים מומלחים מקולפים (בהגשה)
2 כפות רוטב סויה
1 כף רוטב סריראצ׳ה חריף (או צילי מתוק, אם רוצים יותר עדין)
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית שום גבישי (או יבש פרוס, או 3 שיני שום כתושות)
אופן ההכנה:
מחממים שמן בווק ומכניסים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את קוביות חזה העוף עד לבישול.
מוסיפים את הסויה והצ׳ילי (או הסריראצ׳ה)
ומערבבים.
מוסיפים את הירקות בהדרגה מהקשים לרכים: שעועית, גזר, גמבה, קישוא, פטריות…
מוסיפים את התבלינים…
מוסיפים (לא חייב, אבל מומלץ) את הנודלס ומערבבים.
קוצצים עלי כוסברה ומפזרים מעל.
מומלץ: בהגשה לפזר שברי בוטנים
קראנצ׳י וטעים, או אפילו גם
חמאת בוטנים!!
חמים( פיקנטי) וטעים.
פרסם תגובה