פילה ברמונדי מבושל על מצע ירקות

23-01-2024 | ירון צחר

מתכון מנצח של פילה ברמונדי מבושל ופיקנטי, המפיץ ריחות מדהימים במטבח ובעל טעם גן עדן. חובה להצטייד בחלה .

מצרכים:

3 דגי ברמונדי מפולטים ל- 6 סועדים
1/4 כוס שמן זית
1 כוס מים
½ מיכל רסק עגבניות
2 בצלים קצוצים דק
5 עגבניות קצוצות לקוביות
10 שיני שום קלופים ופרוסים דק
2 גמבות (אדומה וצהובה) חתוכות לרצועות
קורט צ'ילי לא חובה
חצי חבילת עלי פטרוזיליה קצוצים דק
קורט פלפל שחור
1 כף מלח
3 כפות פפריקה אדומה
קורט כורכום

אופן ההכנה:

את פילה הברמונדי מנקים ומפלטים. הדג נשאר עם עור, וללא אדרה ועצמות. לשטוף את פרוסות הפילה ולהשרות אותן במעט לימון במשך 30 דקות. להוציא את הפרוסות מהכלי ולשטוף במים.
את העגבניות קוצצים לקוביות. את שיני השום יש לחתוך לפרוסות דקות. את הפלפלים יש לחתוך לרצועות. את עלי הפטרוזיליה יש לקצץ דק.
בסיר שטוח ורחב לצקת את השמן ולחמם. להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן, עד שמתקבל קוון זהוב. להניח מעל הבצל את העגבניות הקצוצות. מעל להניח את רצועות הגמבה ופרוסות השום. לתבל עם רסק עגבניות, פלפל שחור, צ'ילי (לא חובה), פפריקה ומלח. לצקת את המים ולערבב. להביא לרתיחה, ולהנמיך את הלהבה לנמוכה. לכסות את הסיר במכסה ולבשל במשך כ- 30 דקות. מפעם לפעם יש לערבב את הירקות.
את פרוסות פילה הדג יש להניח בתוך רוטב הירקות. (הרוטב מכסה לחלוטין את הדגים).
לפזר מעל פרוסות הדגים את הפטרוזיליה הקצוצה.
להגביר את הלהבה ולהביא את התבשיל לרתיחה. להנמיך את הלהבה לנמוכה, ולבשל במשך 20 דקות. מתקבל מעדן!

הירשמו לניוזלטר של “מבשלים עם מתג” וקבלו עדכון שבועי בדוא”ל על מגוון מתכונים חדשים, רעיונות לארוחות טיפים שישדרגו לכם את חווית הבישול והאפייה. להרשמה לחצו כאן 

לבלוג של ירון צחר לחצו כאן

תוכן ששייך למאמר:

שתפו

פרסם תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


אין לפרסם תגובות הכוללות תוכן פרסומי או פוגעני אשר חורג מגבולות הטעם הטוב.

מאמרים מעניינים נוספים

סלט קייצי מוקפץ

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת מרים ואנה. לא כל אחד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

פרוזן אפרסק-מנגו-נענע

הימים חמים, השמש בשיאה, וזה הזמן להצטנן עם משקה צבעוני,…

הבלוג של סיון בולגריו בלוג

למאמר המלא

תבשיל טופו וירקות בקארי ירוק פיקנטי

לאוכל אסייתי יש מקום אצלנו בלב, לא משנה מתי או…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

סלט תרד עם גבינת עיזים ופירות קיץ

את הסלט הקייצי הזה אני מכינה בשבת בבוקר כי הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

שייק חלבון קפה שוקולד

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת רוחמה יעקבי, המתכון הזה נולד…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

שייק פירות טעים להכנה ביתית

מי לא אוהב לשתות שייק פירות ביום קיץ חם? הוא…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

ארוחה זוגית: בולונז בדלורית

  מה מבשלים היום? שיהיה טעים, קל להכנה, מחמם, משביע…

הבלוג של מילכה דיין

למאמר המלא

קינוחי כוסות חגיגיים

נמאס לכם לאפות עוגות? קינוחי כוסות הם פתרון אלגנטי, מהיר…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

פאי פירות קיץ

טארט מתוק ואלגנטי על בסיס בצק פריך, מילוי קרמי ומניפת…

הבלוג של ירון צחר

למאמר המלא

עוגת גבינה על ביסקוויטים

חברי מתג מבשלים, המתכון מאת עמליה פלד. זה מתכון לעוגת…

הבלוג של מתג במטבח

למאמר המלא

סופלה שוקולד ללא תוספת סוכר

      קבלו מתכון פשוט ומהיר של סופלה שוקולד…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא

משקה סנגרייה קרה לקיץ

מתכוננים לארוחת ערב חגיגית וכבר לא יודעים איך להרשים את…

הבלוג של ניצן פוגל

למאמר המלא
עגלת קניות
0

אין מוצרים בסל הקניות.

למעלה
חזרה
נגישות
שליחת הודעה
צור קשר
שלום, כיצד נוכל לסייע לך?
שלום!
קראתי את הדף - פילה ברמונדי מבושל על מצע ירקות - באתר מתג
זה נשמע מעניין ואשמח לשמוע עוד.
אנא צרו איתי קשר.
תודה.